Produse 100% originale
Livrare in 24h
Garantie 30 de zile

Politica de confidentialitate

Home » Suport » Politica de confidentialitate

HouseSport.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe HouseSport.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. HouseSport.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 

HouseSport.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul HouseSport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Romcard, iar HouseSport.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@HouseSport.ro

House Sport
0724 862 864
contact@housesport.ro
HOUSE SPORT S.R.L
RO24324314, J11 /655 /2008
Caransebes, Romania
Facebook Instagram Twitter Youtube Poți găsi HouseSport.ro pe GLAMI.ro
© Copyright 2024 HouseSport.ro. Toate drepturile rezervate